За Нас

Верига магазини с марка "MUREN" е създадена през 2000 година в град София. Днес ние разполагаме с четири луксозни магазина , намиращи се в централните части на търговските улици в градовете :
Велико Търново , Пловдив , Сливен и Бургас Ние сме най-голямата специализирана верига магазини в този бранш в България .Фирмата ни доставя от своите продукти за рекламни кампании и промоции .
В магазините ни може да намерите над хиляда артикула модни аксесоари-фиби, шноли, щипки, ластици, диадеми, ленти за коса, щъркели и шишове за кок, фуркети, мрежи за кок, банани гребенчета, както естествена и изкуствена коса за удължаване и перуки. Артикулите са във всички цветове на дъгата,различни по форма и стил , подходящи както за деца , така и за дами от всички възрасти , които искат нещо практично на достъпна цена или просто искат да изглеждат различно. Фирмата ни обновява постоянно своите колекции , за да може да отговори на бързо променящите се модни тенденции и различният вкус на клиентите.
Дизайнът и уникалността, по който са изложени продуктите и достъпните цени правят магазините ни притегателен център за пазаруване,както на майки с деца,така и на тинейджъри и дами от всички възрасти. Продавач консултантите ни са млади и енергични момичета , които помагат на клиентите да се ориентират по-лесно в океана от модни аксесоари !
Ниe сме динамична и бързо развиваща се фирма ,с млад и енергичен екип готов да отговори на всякакви предизвикателства . Ние се целим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти, отлични цени и бързи доставки. Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.